Ce trebuie sa stiu si ce atitudine trebuie sa am in situatia in care decesul este din cauza unui accident rutier, accident de munca , sau alte tipuri de decese non naturale ?

In cazul accidentelor de circulatie, al accidentelor la locul de munca sau altor tipuri de acidente cu victime, legislatia europeana nu face distinctie in functie de teritoriul sau tara de unde provin victimele acestora si trateaza problema in mod indiscriminatoriu. Nu putem enumera aici toate prevederile legale in acest sens dar incercam sa va dam cateva sfaturi care speram sa va ajute in acest caz. De regula, in cazul unui accident (indiferent de natura lui) soldat cu victime va interveni politia care va ancheta cazul respectiv.
Pana la finalizarea cercetarilor dumneavoastra puteti contacta o firma de transport funerar international (de regula orice firma care se respecta are un avocat care poate dispune plata imediata si in avans a cheltuielilor de transport si repatriere precum si a cheltuielilor necesare inmormantarii) in asa fel incit familia persoanei decedate sa poata infrunta din punct de vedere economic situatia dificila prin care trece.
Biroul  de avocati care va prelua cazul dumneavoastra, de regula, nu va cere nici o plata in avans sub forma de onorariu ci va va propune ca plata a serviciilor sale un procent dinainte stabilit care va fi calculat din suma pe care avocatul care va reprezinta o va obtine dela societatea assicurativa. Acest lucru da posibilitatea sa aveti cheltuielile (repatriere + inmormintare) platite in avans, urmand ca dupa ce dumneavoastra incasati banii de la asigurare sa achitati aceasta suma ca onorariu pentru avocat.

In cazul in care dumneavoastra va confruntati cu o astfel de situatie Airsalm poate sa va sustina imediat si de la inceput in toate demersurile legale pentru astfel de situatii, reprezentindu-va interesele dela inceput si fiind mereu informat de parcusrul procesului. In cazul in care decideti ca avocatii nostri sa va sustina interesele dumneavoastra in cazul in care un familiar a fost victima unui accident de circulatie sau de munca Airsalm isi ia imediat responsabilitatea de a interveni imediat in sustinerea economica a familiei dumneavoastra prin :

• Plata imediata si anticipata a cheltuielilor de repatriere si inmormintare
• Nu trebuie sa achitati nici un avans pentru serviciile biroului de avocatura.
• Avocatii Airsalm nu pot avea tratative si nici sa faca cunoscute cauzele contractuale cu alte parti decat cu descendentii directi ai victimei accidentului ( decit in cazul in care acestia au imputernicit prin procura semnata in fata notarului) terte persoane care sa-i reprezinte in discutibile cu avocatii care se ocupa de caz. Aceasta situatie se verifica de obicei in cazul unor probleme de sanatate care fac imposibila prezenta lor.
• Plata se va face numai prin virament bancar in contul indicat de persoanele in drept pentru acest tip de despagubire ( sot, sotie, parinti copii ) in conformitate cu prevederile legale, operatiunile de acest gen fiind facute intr-o transparenta totala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy

Free Events Calendar Plugin