IMI PASA DE TINE!
ESTE TIMPUL SA NE AJUTAM UNII PE ALTII

Obiectivul programului ,,Îmi pasă de tine! Este timpul să ne ajutăm unii pe alții” – își propune de a da un ajutor concret si imediat oricarei familii care se confrunta cu problema unui deces in strainatate. Vom reusi acest lucru doar daca ne unim fortele toti impreuna. Depinde doar de noi ca aceste numere ale unei statistici sumbre sa aiba  sau nu un sfarsit.

Acest program de ajutorare este sustinut  de catre Airsalm, datorita cifrelor sumbre a unui fenomen care ne priveste pe toti romanii din diaspora. Decesul unei persoane este un lucru care trebuie tratat cu seriozitate. A trece in nefiinta este ceva inevitabil care mai devreme sau mai tarziu se va intampla fiecăruia dintre noi.

In comunitatea romaneasca din diaspora media de varstra la care are loc un deces este de 44 de ani. In fiecare an din datele pe care le avem ne rezulta faptul ca cca 8.000 de familii care traiesc in afra Romaniei se confrunta cu problema unui deces in strainatate iar circa 3000 dintre acestia  nu reusesc sa sustina financiar repatrierea in Romania a corpului neinsufletit.

…datorită indiferenței noastre de până acum, acesta este un …război pierdut.

Free Events Calendar Plugin