MISIUNE SI VALORI

Acest proiect de ajutorare este dedicat familiilor a căror membri își pierd viața în străinătate și care nu au posibilitatea de a susține economic repatrierea persoanei decedate acasă în România. Este un proiect social realizat și susținut de Airsalm, în colaborare cu asociații de voluntariat, servicii de asistență socială, biserici și culte religioase și nu în ultimul rând, de oameni ca tine, care pot fi alături de cei care se confruntă cu problema unui deces în străinătate.

Acest proiect social a luat naștere datorită apelurilor și solicitărilor primite din partea persoanelor care se confruntau cu această problemă în străinătate. Media vârstei de deces în comunitatea românescă din diaspora este de …..44 de ani. În fiecare an circa 8000 de persoane își pierd viața în străinătate. Una din trei familii are nevoie de ajutor când se confruntă cu această problemă.

Aceste familii au nevoie de noi.

De fiecare dată am intervenit cu ceea ce se putea face dar de multe ori situația era mult prea complexă pentru a putea susține de fiecare dată cand eram solicitați în acest sens. În acest mod s-a născut ideea de a realiza și de a susține în mod organizat acest fond de ajutorare.

Singuri nu putem să infruntăm o problemă atât de mare. Nu avem posibilitatea de a susține fiecare caz în parte.
Acum credem că împreună cu tine putem face acest lucru. De aceea am numit acest proiect: ,,Îmi pasă de tine! este timpul să ne ajutăm unii pe alții”

Experiența, profesionalitatea și reputația acumulată în timp, ne dau posibilitatea de a propune de fiecare dată și în orice situație o soluție concretă și imediată pentru orice persoană care se confruntă cu această problemă.

Cei care au apelat la noi, și-au dat seama încă de la început că problema lor va avea o soluție. Prin acest program putem fi alături de multe persoane care se confruntă cu problema unui deces în străinătate. După discuția cu noi, orice persoană va putea lua o decizie înțeleaptă.
Prin derularea acestui program social suntem alături de cei care au nevoie de noi cu profesionalism, demnitate și transparență atât din punct de vedere al organizării cât și al costurilor.
Derularea acestui program înseamnă un efort minim pentru cei care il susțin dar care contează enorm de mult pentru cei care au nevoie de ajutor. Împreună avem convingerea că orice situație, indiferent cât este de dramatică …se va termina cu bine.

PROIECT SOCIAL SERVICII DE REPATRIERE DECEDATI

îmi pasa de tine! Este timpul sa ne ajutam unii pe altii...

Pentru a pune în aplicare acest program social
dedicăm resurse, umanitate, curaj și experiență.
Ne implicăm direct pentru a onora promisiunile făcute
familiilor care se confruntă cu un deces în străinătate.
Acționăm întodeuna cu profesionalitate
și responsabilitate.

Ce spun clienții noștri

Câteva păreri ale oamenilor despre activitatea noastră

Nu pot decat sa spun ca in momentele cele mai grele și când nu mai știi încotro sa o apuci, am dat peste niște oameni minunați, care pe lângă faptul ca și-au făcut treaba cu profesionalism au dat dovada ca sunt niște oameni cu inima, apropiați de durerea noastră. In cazul in care nu știți ce sa faceți, la cine sa apelați va recomand aceasta firma din inima, va va ajuta cu absolut tot ce aveți nevoie, iar costurile va asigur ca sunt minimale in comparație cu ce am auzit pana acuma, o spun din proprie experiența și recomand echipa Airsalm România in grelele încercări, care fără sa vrem trebuie sa le facem fata. Mulțumesc întregii echipe și mai ales Domnului Emil pentru tot suportul și ajutorul oferit in momentele grele, atunci când nu mai credeam ca exista soluții. Va mulțumesc încă o data.

Pe data de 08.08.017 am cunoscut un om deosebit care ma sprijinit și mi-a fost alături în mementele cele mai grele din viața unui copil! Va mulțumesc din suflet domnule Emil Bran pentru tot ajutorul, disponibilitatea și înțelegerea dumneavoastră. Mulțumesc și intregei echipe, Dumnezeu să vă aibe în paza Lui.

Chiar ma bucur ca am ocazia sa va multumesc pentru ajutor. Sunt momente dureroase in viata cand suportul oamenilor ca dvs. e mai mult decat apreciat. Recomand tuturor aceasta companie pentru profesionalsim, suport moral, promptitudine sfaturi venite din proprie initiativa si fara interes. Va multumesc.

Free Events Calendar Plugin