Repatrieri decedati Anglia – Romania

Airsalm asigura servicii repatrieri decedati si transport funerar din Anglia in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu problema unui deces. Airsalm ofera servici de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata din orice parte a Angliei in Romania.

In mod concret ne ocupam de urmatoarele servicii.

* Ridicarea corpului din locuinta in cazul in care decesul a avut loc acasa si depunerea acestuia la cea mai apropiata morga sau casa funerara.

* Conservarea corpului prin procesul de tanatopraxie ( imbalsamare ) . Acesta procedura este certificata de firma noastra in vederea obtinerii pasaportului mortuar la Consulatul Romaniei din Londra.

* Obtinerea apostilei in regim de urgenta pentru certificatul de deces

* Obtinerea Pasaportului Mortuar si ridicarea documentelor necesare de la Consulatele Romaniei din Anglia, in vederea repatrierii

* Asiguram servicii profesionale de repatriere decedati si transport funerar cu avionul cu incarcare de pe orice aeroport din Marea Britanie

* La orice serviciu de repatriere decedati si transport funerar din Anglia in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis. In acest fel familia din Romania, impreuna cu prietenii vor putea sa isi ia ramas bun pentru ultima data dela persona decedata.

* Servicii de inmormantare in Anglia (efectuam acest serviciu numai pentru orasul Londra)

* Servicii de incinerare si transport urna cu cenusa in Romania.

Numele meu este Emil Bran si ma ocup de consiliere si asistenta pentru familiile care se confrunta cu problema unui deces in Anglia si care ne solicita sprijinul in vederea repatrierii corpului neinsufletit acasa, in Romania. Misiunea mea este aceea de a acorda asistenta gratuita persoanelor care se confrunta cu un deces in strainatate. Experienta si profesionalitatea noastra ne permit sa iti dam un raspuns imediat, la orice intrebare ai avea.

In fiecare an asistam si consiliem tot mai multe familii care se confrunta cu astfel de situatii. Suntem aici pentru a-ti oferi o solutie imediata la problema cu care te confrunti. Atat eu, cat si colegii mei, te vom consilia despre CEEA CE TREBUIE SA FACI, dar mai ales despre CEEA CE NU TREBUIE SA FACI, in cazul in care te confrunti cu un deces in strainatate. Suntem aici pentru a te ajuta. Te poti baza pe noi pentru a trece mai usor prin aceste incercari.

Puteti apela din Anglia la numarul 004. 0760.715.509 sau 004.0747 610339 . Ne pute-ti trimite datele folosind formularele de contact din prima pagina a siteu-lui web www.airsalm.ro E-mail: airsalm@airsalm.ro /airsalm@yahoo.it Pentru mai multe informatii vizita-ti domeniul nostru web in limba romana www.airsalm.ro

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy

Free Events Calendar Plugin