SERVICIILE NOASTRE

Vă prezentăm în această pagină serviciile pe care organizația noastră le desfășoară în acest sector de activitate. Organizăm și controlăm în permanență serviciile de repatriere organizate de noi, din momentul în care intrați în contact cu noi și până când ajungem acasă. Este responsabilitatea noastră pentru a ne asigura că totul se va termina cu bine. Susținem programe sociale care ajută familiile în dificultate în cazul unui deces. Dedicăm resurse, umanitate, curaj și experiență. Ne implicăm direct pentru a onora promisiunile făcute familiilor care se confruntă cu un deces în străinătate.

Acționăm întodeuna cu profesionalitate și responsabilitate.

Serviciile noastre sunt următoarele:
  • Asistență și ajutor imediat pentru familiile care se confruntă cu un deces în străinătate.
  • Ridicarea corpului de la locul decesului și depunerea acestuia la cea mai apropiată morgă sau casă funerară.
  • Asistență legală în cazul în care decesul a avut loc în urma unui accident, malpraxix, sau alt tip de moarte prin violență.
  • Acordarea de ajutoare economice imediate în cazul familiilor sunt înscrise pe lista serviciilor sociale care nu pot susține din bugetul propriu cheltuielile serviciului de repatriere. Acest ajutor financiar permite acoperirea parțială sau totală a costurilor de repatriere, din localitatea unde a avut loc decesul în străinătate până în localitatea din România unde va avea loc înmormântarea. 
  • Întocmirea documentelor (primărie, medicină legală, procuratură, apostilă, consulat, aeroport sau puncte de vama ) în vederea obținerii în regim de urgență a documentelor necesare repatrierii corpului neînsuflețit din localitatea unde a avut loc decesul, acasă în România
  • Organizarea serviciului de ceremonie funerară religioasă atât în localitatea unde a avut loc decesul cât și în localitatea de sosire în România, în baza obiceiului local și a cererii familiei.
  • Conservarea corpului prin TanatoPraxie.
  • Întocmirea documentelor necesare obținerii ajutorului de înmormantare în țara unde a avut loc decesul.
  • Colaborăm cu majoritatea agențiilor de asigurări, în cazul în care există o asigurare în caz de deces.

Pentru asistență imediată în cazul unui deces în străinătate putem fi contactați la unul din numerele de telefon publicate pe pagina noastră de contact. În cazul în care nu ai posibilitatea să suni dar ai nevoie imediată de asistența noastră trimite-ne un SMS cu mesajul ,,SUNĂ-MĂ ACUM‘’ la numarul de telefon: (004) 0760 715 509 și te vom suna imediat. De asemenea poți comunica cu noi pe WhatsApp folosind numarul de telefon 0039.389 162 5052. Pentru orice întrebare, sugestii sau nelămuriri, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în formularul care se găsește în pagina de contact al acestui site. Vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Free Events Calendar Plugin