Nu esti singur,
te ajutam sa mergi mai departe...

Acest Proiect este destinat ajutorării familiilor sărace care se confruntă cu această problemă spinoasă.

Airsalm in colaborare cu, asociatii de voluntariat, servicii sociale, organizatii non-profit, intervine pentru fiecare caz in parte. Din pacate suntem limitati in acest sens din cauza fondurilor mici si insuficiente pe care reusim sa le strangem in raport cu numarul de situatii pentru care suntem solicita-ti sa intervenim.

Prin aplicarea programului „Îmi pasă de tine – Este timpul să ne ajutăm unii pe alții” orice familie care se confrunta cu un deces in strainatate pate fi ajutata prin sustinere financiara imediata privind cheltuielile de repatriere.

In functie de situatia fiecarei familii care are nevoie de ajutor, aceasta va primi o sustinere financiara intre un minim de 20% si până la 100% din valoarea serviciului de repatriere.

Ne referim la familii care in Romania traiesc in saracie si a caror membri pleaca din tara in speranta ca isi vor gasi ceva de munca pentru a putea trimite un ban acasa, dar din diferite situatii isi pierd viata prematur.

Sa ajuns la aceasta situatie pentru faptul ca foarte multi dintre noi gandim ca acest lucru trebuie sa il faca altii si nu noi.

Gestul tau este un gest de crestin, o forma de solidarietate pentru a ajuta o familie care se confrunta cu un deces in straintate, care nu se descurca singura si care are nevoie imediata de ajutorul nostru. Considera si tu impreuna cu noi ca este timpul sa ne ajutam unii pe altii.

 Îmi pasă de Tine. Este timpul să ne ajutăm unii pe alții.

Free Events Calendar Plugin