Repatriere decedati si transport funerar din Germania in Romania

Numele meu este Emil Bran si ma ocup de consiliere si asistenta pentru familiile care se confrunta cu problema unui deces in Germania si care ne solicita sprijinul in vederea repatrierii corpului neinsufletit acasa, in Romania. Misiunea mea este aceea de a acorda asistenta gratuita persoanelor care se confrunta cu un deces in strainatate. Experienta si profesionalitatea noastra ne permit sa iti dam un raspuns imediat, la orice intrebare ai avea. In fiecare an asistam si consiliem tot mai multe familii care se confrunta cu astfel de situatii. Suntem aici pentru a-ti oferi o solutie imediata la problema cu care te confrunti. Atat eu, cat si colegii mei, te vom consilia despre CEEA CE TREBUIE SA FACI, dar mai ales despre CEEA CE NU TREBUIE SA FACI, in cazul in care te confrunti cu un deces in strainatate. Suntem aici pentru a te ajuta. Te poti baza pe noi pentru a trece mai usor prin aceste incercari.

In mod concret ne ocupam de urmatoarele servicii.

* Ridicarea corpului din locuinta in cazul in care decesul a avut loc acasa si depunerea acestuia la cea mai apropiata morga sau casa funerara.

* Intocmirea documentelor necesare la primaria unde a avut loc decesul, si la biroul de politie mortuara.

* Obtinerea pasaportului mortuar precum si a celorlalte documente necesare repatrierii din Germania in Romania.

* Asiguram servicii profesionale de conservare sau stabilizare  a corpului inainte de plecarea din Germania cat si pe durata transportului.

* La orice serviciu de repatriere decedati si transport funerar din Germania in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis. In acest fel familia din Romania, impreuna cu prietenii vor putea sa isi ia ramas bun pentru ultima data dela persona decedata.

* Servicii de incinerare in orice localitate a Germaniei si transportul urrnei cu cenusa in Romania.

* Repatrieri in sistem social pentru familiile cu venituri minime care nu reusesc sa sustina costul repatrierii din Germania in Romania.

* Accesarea si acordarea de ajutoare economice imediate pentru familiile aflate in dificultate

Complectatnd formularul de repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne da-ti posibilitatea sa va raspundem imediat, si sa va comunic toate informatiile de care ave-ti nevoie pentru a lua o decizie inteleapta.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm

Puteti apela din Germania la numarul 004. 0760.715.509 sau 0039.3891625052 Daca ne trimite-ti un e-mail, folositi adresa: airsalm@airsalm.ro /airsalm@yahoo.it Vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro sau pagina noastra de facebook: Airsalm Romania pute-ti cunoste mai multe informatii cu privire la serviciul de repatriere.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy

Free Events Calendar Plugin