Repatrieri decedati Italia – Romania

Numele meu este Emil Bran si ma ocup de consiliere si asistenta pentru familiile care se confrunta cu problema unui deces in Italia si care ne solicita sprijinul in vederea repatrierii corpului neinsufletit acasa, in Romania. Misiunea mea este aceea de a acorda asistenta gratuita persoanelor care se confrunta cu un deces in strainatate. Experienta si profesionalitatea noastra ne permit sa iti dam un raspuns imediat, la orice intrebare ai avea.

In fiecare an asistam si consiliem tot mai multe familii care se confrunta cu astfel de situatii. Suntem aici pentru a-ti oferi o solutie imediata la problema cu care te confrunti. Atat eu, cat si colegii mei, te vom consilia despre CEEA CE TREBUIE SA FACI, dar mai ales despre CEEA CE NU TREBUIE SA FACI, in cazul in care te confrunti cu un deces in strainatate. Suntem aici pentru a te ajuta. Te poti baza pe noi pentru a trece mai usor prin aceste incercari.

In mod concret ne ocupam de urmatoarele servicii.

* Ridicarea corpului din locuinta in cazul in care decesul a avut loc acasa si depunerea acestuia la cea mai apropiata morga sau casa funerara.

* Intocmirea documentelor necesare la ASL de compenza , primarie si biroul de politie mortuara.

* Obtinerea pasaportului mortuar precum si a celorlalte documente necesare repatrierii in Romania.

* Asiguram servicii profesionale de conservare a corpului pe durata transportului.Servicii de tanatopraxie si tanatoestetica.

* La orice serviciu de repatriere decedati si transport funerar din Italia in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis. In acest fel familia din Romania, impreuna cu prietenii vor putea sa isi ia ramas bun pentru ultima data dela persona decedata.

* Servicii de inmormantare in Italia in orasele : Roma, Torino, Milano, Bergamo. Udine, Bologna, Palermo, Caserta, Napoli, Firenze, Pisa, Alessandria, Catania, Reggio di Calabria, Perugia, Venezia, Venezia-Mestre, Padova, Asiago, Modena, Reggio di Emilia. Serviciile de inmormantare pot fi organizate dupa ritual ortodox, catolic, neoprotestant. Asiguram intocmirea tuturor documentelor, personal calificat, masina funerara de ultima generatie.

* Servicii de incinerare in orice localitate a Italiei si transportul urrnei cu cenusa in Romania.

* Repatrieri in sistem Social pentru familiile cu venituri minime care nu reusesc sa sustina costul repatrierii in Romania.

* Acordarea de ajutoare economice imediate pentru familiile aflate in dificultate

Asistam in fiecare an sute de familii care se confrunta cu acest tip de probleme. Prin atitudinea si competenta de care am dat dovada, am reusit sa ramanem in inimile lor. Prin faptul ca isi amintesc de noi si ne suna cu ocazia sarbatorilor, inseamna ca am reusit sa fim alaturi de ei cu demnitate, profesionalitate si, mai ales, cu umilinta.

De fiecare data cand suntem sunati de cei carora le-am fost alaturi, atat eu cat si colegii mei, ne simtim mai autentici si mai adevarati in ceea ce facem. Inainte de acest eveniment care le-a schimbat viata, noi cei de la Airsalm, eram pentru cei mai multi dintre ei persoane absolut necunoscute. Dupa ce totul s-a terminat cu bine, am devenit prietenii lor.

Complectatnd formularul de repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne da-ti posibilitatea sa va raspundem imediat, si sa va comunic toate informatiile de care ave-ti nevoie pentru a lua o decizie inteleapta.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm

Puteti apela din Romania la numarul 0760.715.509 sau daca apelati din Italia ne gasiti la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242.
Daca ne trimite-ti un e-mail, folositi adresa: airsalm@airsalm.ro /airsalm@yahoo.it sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro sau pagina noastra de facebook: Airsalm Romania

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy

Free Events Calendar Plugin