Maria Moore

Maria Moore

Social Worker
Brief info

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.

Testimonials

What Our Donors Over the World Are Saying

Nu pot decat sa spun ca in momentele cele mai grele și când nu mai știi încotro sa o apuci, am dat peste niște oameni minunați, care pe lângă faptul ca și-au făcut treaba cu profesionalism au dat dovada ca sunt niște oameni cu inima, apropiați de durerea noastră. In cazul in care nu știți ce sa faceți, la cine sa apelați va recomand aceasta firma din inima, va va ajuta cu absolut tot ce aveți nevoie, iar costurile va asigur ca sunt minimale in comparație cu ce am auzit pana acuma, o spun din proprie experiența și recomand echipa Airsalm România in grelele încercări, care fără sa vrem trebuie sa le facem fata. Mulțumesc întregii echipe și mai ales Domnului Emil pentru tot suportul și ajutorul oferit in momentele grele, atunci când nu mai credeam ca exista soluții. Va mulțumesc încă o data.

Pe data de 08.08.017 am cunoscut un om deosebit care ma sprijinit și mi-a fost alături în mementele cele mai grele din viața unui copil! Va mulțumesc din suflet domnule Emil Bran pentru tot ajutorul, disponibilitatea și înțelegerea dumneavoastră. Mulțumesc și intregei echipe, Dumnezeu să vă aibe în paza Lui.

Chiar ma bucur ca am ocazia sa va multumesc pentru ajutor. Sunt momente dureroase in viata cand suportul oamenilor ca dvs. e mai mult decat apreciat. Recomand tuturor aceasta companie pentru profesionalsim, suport moral, promptitudine sfaturi venite din proprie initiativa si fara interes. Va multumesc.

Send Message to Maria

Free Events Calendar Plugin